[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/27\/rs-policija.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/27\/100x73\/rs-policija.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/27\/rs-policija.jpg","size":"77.04","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

U saobraćajnoj nezgodi u Bijeljini sinoć smrtno stradalo dijete

 U saobraćajnoj nezgodi u Bijeljini sinoć je smrtno stradalo dijete, jedan vozač lišen je slobode, a u toku je potraga za drugim.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Bijeljina, sinoć je oko 20.45 sati zaprimila prijavu da je u Bijeljini u ulici Kulina Bana došlo do saobraćajne nezgode. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici došli su do saznanja da je došlo do dvije saobraćajne nezgode u pomenutoj ulici u razmaku od nekoliko minuta, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

U prvoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je dijete (2007) koje je bilo u svojstvu pješaka, a koje je smrtno stradalo  i nepoznato vozilo i vozač, koji se udaljio sa lica mjesta.
     
U drugoj saobraćajnoj nezgodi  nepoznato vozilo ostvaruje kontakt sa povrijeđenim djetetom  i njegovim roditeljima koji su mu na kolovozu ukazivali pomoć i udaljava se sa lica mjesta. Otac djeteta E.H. zadobio je teške tjelesne povrede kao i majka A.B. , koji su nakon ukazane ljekarske pomoći pušteni na kućno liječenje.

Oko 23.00 sata policijski službenici Policijske uprave  Bijeljina  slobode su lišili osobu P.D. zbog osnovane sumnje da je  najvjerovatnije učestvovala u drugoj  saobraćajnoj nezgodi.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina intezivno rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenih saobraćajnih nezgoda.

 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!