[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/18\/drina-policija.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/18\/100x73\/drina-policija.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/06\/18\/drina-policija.jpg","size":"129.23","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

U rijeci Drini pronađeno beživotno tijelo žene

Stanično odjeljenje policije Skelani zaprimilo je prijavu ribočuvara ribolovačkog društva "Mladica Srebrenica" da je u Skelanima na obali Drine uočeno beživotno tijelo nepoznate ženske osobe.

Po zaprimljenoj prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, koji su izašli na mjesto događaja i izvršili uviđaj kada je utvrđeno da se radi o R.R.

Na mjestu događaja bio je prisutan i mrtvozornik Doma zdravlja Srebrenica, koji se izjasnio da na tijelu nema tragova nasilja.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini i sve dalje mjere i radnje preduzimat će se po njegovim instrukcijama i nadzorom, najavljeno je.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!