[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/25\/ppp.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/25\/100x73\/ppp.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/25\/ppp.jpg","size":"45.00","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

U nesreći kod Slavonskog Broda deset poginulih u autobusu kosovskih tablica

Broj poginulih u jutrošnjem slijetanju autobusa na autocesti kod Slavonskog Broda porastao je na deset, izvijestila je u nedjelju slavonsko-brodska policija uz napomenu da je tijekom očevida utvrđeno kako se radi o autobusu kosovskih, a ne makedonskih registracijskih oznaka.

Tijekom obavljanja očevida, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka, te da je u prometnoj nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok je više desetaka prevezeno na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu, stoji u priopćenju policije. 

Napominju i kako će više informacija biti po završetku očevida.

Kako se neslužbeno doznaje autobus je prometovao na liniji Frankfurt-Đakovca.

S mjesta nesreće vozila hitne pomoći još uvijek odvoze unesrećene, a na terenu oko prevrnutog autobusa interveniraju i pripadnici javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod, javlja Hina.

Tim povodom, predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković uputio je sućut poručivši: "U mislima smo s obiteljima žrtava i kosovskim vlastima i narodom".

"S velikom tugom primili smo vijest o slijetanju autobusa s ceste kod Slavonskog Broda u kojem je život izgubilo deset ljudi. U mislima smo s obiteljima žrtava i kosovskim vlastima i narodom, kojima izražavamo duboku sućut i suosjećanje", napisao je na svom facebook profilu.

Podsjećamo, policija je oko 6,20 sati dobila dojavu da se na autocesti kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnom kolničkom traku dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa, a po prvim informacijama policije bile su tri, a potom osam smrtno stradalih osoba.

 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!