[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/31\/policija13.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/31\/100x73\/policija13.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/31\/policija13.jpg","size":"66.70","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

U Luci Bar ronioci pronašli tijelo radnika iz RS-a

Ronioci Regionalnog centra "Jug" iz Bijele pronašli su tijelo M.M. iz Republike Srpske oko 10.30 sati u akvatorijumu Luke Bar, potvrdio je za RTCG direktor Uprave pomorske sigurnosti Safet Kočan. Stradali radnik je bio angažovan na sanaciji operativne obale Volujica.

Za M.M. se tragalo od juče poslijepodne, kada su nestanak prijavile kolege, koje su na obali pronašle njegove lične stvari.

"Nakon sat vremena pretrage akvatorijuma Luke Bar naši ronioci su uspjeli da pronađu tijelo muške osobe za kojim se tragalo od juče", kazao je za portal RTCG direktor Danilo Mijajlović.

Tijelo je, kako navodi, pronađeno u muljevitom dnu u uslovima slabe vidljivosti.

"Tijelo je predato nadležnim organima na dalje postupanje", kazao je Mijajlović.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!