[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/17\/capljina-2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/17\/100x73\/capljina-2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/01\/17\/capljina-2.jpg","size":"129.71","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

U Čapljini poginuo muškarac pod još nerazjašnjenim okolnostima

U Čapljini je jutros poginula jedna muška osoba pod još nerazjašnjenim okolnostima.

- PU Čapljina još radi na utvrđivanju okolnosti o tome što je muškarac radio i gdje te kako je došlo do nesreće - kazao je za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Po njegovim riječima, obdukcija još nije urađena jer se čeka da obitelj identificira tijelo.

Neslužbeno se doznaje da je muškarac iz Tešnja i da je radio za jednu čapljinsku građevinsku tvrtku te da je tijekom izvođenja radova na jednom privatnom objektu u mjestu Klepci u Čapljini, pod još neutvrđenim okolnostima, pao.

Nakon nesreće prebačen je u Kantonalnu bolnicu "Dr. Safet Mujić" u Mostaru gdje je od zadobivenih ozljeda i preminuo.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!