[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/18\/jahorina-bec-prezentacija.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/18\/100x73\/jahorina-bec-prezentacija.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/18\/jahorina-bec-prezentacija.jpg","size":"344.18","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Turizam

Turistički potencijali Jahorine predstavljeni u Beču

 Predstavnici Olimpijskog centra "Jahorina" predvođeni direktorom Dejanom Ljevnaićem i predsjednikom Nadzornog odbora Nedeljkom Elekom u Beču su u četvrtak predstavili turističke potencijale Jahorine, nove investicije i planove za predstojeću zimsku sezonu.

Predsjednik Elek kazao je da su uz investicije vrijedne više od 15 miliona eura zadržali osnovu njihove politike poslovanja, a to je dobar odnos cijene i kvaliteta koji je, kako je naveo, mnogo konkurentniji u odnosu na cijene austrijskih skijališta.

- Nakon održane prezentacije prošle godine u toku zimske sezone zabilježili smo porast broja posjeta turista iz Austrije i odlučili smo se da i ove godine prezentujemo nove projekte, kojih ima zaista mnogo - kazao je direktor Ljevnaić.

Najavio je također koncert svjetski poznate zvijezde Bryana Ferryja 7. decembra za otvaranje zimske sezone.

- Jahorina ima mnogo da ponudi i drago mi je da to sve možemo prezentovati baš ovdje u Beču, posebno jer imamo odličnu konekciju sa ovom gradom - rekao je Ljevnaić, saopćeno je iz OC "Jahorina".

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!