[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/03\/xs.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/03\/100x73\/xs.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/03\/xs.jpg","size":"76.39","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Teves gol posvetio Maradoni: To je mala počast Dijegu

Fudbaleri Boke juniors savladali su sinoć Internasional 1:0 u prvom meču osmine finala Kopa Libertadoresa.

Duel u Porto Alegreu riješio je Karlos Teves golom 63. minutu na asistenciju Salvija, a gol je posvetio Dijegu Armandu Maradoni. Popularni Apač nosio je  Bokin dres iz 1981. koji mu je poklonio legendarni Argentinac. "To je mala počast Dijegu sa dresom iz '81 koji mi je poklonio. Veoma sam srećan što mu pružam ovu radost, on nas sigurno gleda odozgo. Srećan sam zbog toga", rekao je Teves po završetku utakmice.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!