[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/29\/zoran-tegeltija.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/29\/100x73\/zoran-tegeltija.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/29\/zoran-tegeltija.jpg","size":"57.89","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Tegeltija danas na video-samitu lidera zapadnog Balkana

Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija učestvovat će danas na video-samitu lidera zemalja zapadnog Balkana posvećenom unapređenju regionalne ekonomske saradnje i privlačenju stranih investicija, u organizaciji Atlantskog vijeća iz Vašingtona.

Na samitu će, pored Tegeltije, učestvovati predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, premijer Kosova Avdulah Hoti, premijer Albanije Edi Rama, predsjednik Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski i ministarka ekonomije Crne Gore Dragica Sekulić, saopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!