[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/06\/04\/tea-fest.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/06\/04\/100x73\/tea-fest.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/06\/04\/tea-fest.jpg","size":"346.56","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Ljepota i zdravlje

Tea Fest od 6 do 10 juna na Trgu oslobođenja Alija Izetbegović

Međunarodni festival čaja i ljekovitog bilja "Tea Fest“ bit će održan od 6. do 10. juna u Sarajevu na Trgu oslobođenja Alija Izetbegović, a tema ovogodišnjeg festivala biće primjena eteričnih ulja u aromaterapiji.

Iz direkcije Festivala najavljeni su brojni zanimljivi sadržaji, kao što su programi "Povratak tradiciji“, "Moderne note“ i "Njega kože“, u okviru kojih će brojni izlagači predstaviti svoje zanimljive proizvode.

Direktorica festivala Samira Katica Arnautović kaže da je u sektoru ljekovitog bilja primijetan trend dodavanja vrijednosti proizvodima i ulaska mladih ljudi u sektor, pa tako je u ponudi više prirodne kozmetike na bazi bilja.

Iz direkcije Festivala pozvali su građane Sarajeva i goste da posjete festival i upoznaju se sa odličnim domaćim proizvodima, te ih kupe po promotivnim cijenama.

Podijelite ovaj članak!