[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/04\/stolac-panorama.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/04\/100x73\/stolac-panorama.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/04\/stolac-panorama.jpg","size":"175.15","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Stambeno zbrinjavanje Roma u općini Stolac

Potpisivanje Ugovora o korištenju stambenih objekata u sklopu projekta "Stambeno zbrinjavanje Roma u općini Stolac" održat će se u srijedu, 5. svibnja, s početkom u 11 sati (salon općine Stolac).

Kako se navodi u najavi, načelnik općine Stjepan Bošković potpisat će Ugovore o korištenju tri stambena objekta korisne stambene površine 80,80 m², 66,45 m², i  57,00 m² s tri romske obitelji nastanjene u općini Stolac.

Općina Stolac je u svrhu rješavanja problema stambenog zbrinjavanja Roma na području općine Stolac pokrenula aktivnosti na iznalaženju financijski sredstava i lokacije za izgradnju stambenih jedinica za romske obitelji koje žive na području općine Stolac, priopćili su iz te općine.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!