[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/08\/policija-stop-ilustracija-3.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/08\/100x73\/policija-stop-ilustracija-3.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/08\/policija-stop-ilustracija-3.jpg","size":"74.17","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Stablo usmrtilo desetogodišnjakinju

U nedjelju, 7. kolovoza, u mjestu Tepčić Polje kod Čitluka dogodila se nesreća u kojoj je smrtno stradala djevojčica T. D. (2012) iz mjesta Vidovići, općina Čitluk.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, u 18:25 sati M. I. (1982) obratila se Policijskoj postaji Čitluk i prijavila da je u Tepčić Polju suho stablo vrbe palo na malodobnu djevojčicu T. D.

Djevojčica je prevezena u Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda preminula, dodaje se u priopćenju.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!