[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xc.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/100x73\/xc.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xc.jpeg","size":"72.65","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Simeone: Uživanje je gledati kako Liverpul igra

Atletiko će u utorak od 21 čas dočekati Liverpul u trećem kolu grupe B. ‘Jorgandžije’ do sada imaju pobjedu i remi, dok su ‘Redsi’ zabelježili maksimalan učinak.

Pravo je uživajnje gledati Liverpul. Napadaju, ne plaše se da ostave prostor iza. Imaju veoma brze igrače. Salah je nevjerovatan, na izuzetno visokom nivou je već nekoliko godina. A sa povratkom Van Dajka ponovo su čvrsti u odbrani“, rekao je Simeone.

„Ne očekujem ništa drugo nego da nam dodatno otežaju stvari. Probaćemo da pronađemo način da im naškodimo. Moramo da pratimo njihov ritam i stvorimo sebi šanse“.

Poslednji put dva tima su se susrela u osmini finala elitnog takmičenja prošle sezone, a španska ekipa je slavila ukupnim rezultatom 4:2. izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!