[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/30\/kljucna-poruka-senad2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/30\/100x73\/kljucna-poruka-senad2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/30\/kljucna-poruka-senad2.jpg","size":"68.49","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Profesija novinar/novinarka

Senad Hadžifejzović političarima: Šokiraće vas ova  informacija, ali vam moram nešto otkriti

Paradoksalno, prvi pollitičar, lider koji je novinarima čestitao 3.maj,  Svjetski dan slobode medija je Milorad Dodik , kazao je Senad Hadžifejzović odjavljujući svoj sinošnji Centralni dnevnik.

„  Onaj baja koji na novinarima, najviše novinarkama, demonstrira silu moći. Dobro bi bilo da političari dođu tobe,  shvate tu relaciju, političar- novinar, „kazao je Hadžifezović pa dodao da će političarima otkriti jednu ekskluzivu:

„ Vi ste političari prolazni, čak i kada trajete dvadeset godina ili više.  Šokiraće vas ova  informacija,ali vam moram nešto otkriti: Vi ste i smrtni, niste vječnici !! „, poručio im je i dodao:

„ Nikada vas pravi novinari neće poslušati, što prije shvatite  da je jedini izlaz u ovoj zemlji taj da svako radi svoj posao to ćemo prije izaći iz tunela u koji ste ukopali državu „ kazao je Hadžifejzović.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!