[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/24\/sda-hnz-i-nes-regija-hercegovina-potpisali-sporazum-o-zajednickom-djelovanju.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/24\/100x73\/sda-hnz-i-nes-regija-hercegovina-potpisali-sporazum-o-zajednickom-djelovanju.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/24\/sda-hnz-i-nes-regija-hercegovina-potpisali-sporazum-o-zajednickom-djelovanju.jpg","size":"68.06","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

SDA HNK i NES-Regija Hercegovina potpisali Sporazum o zajedničkom djelovanju

Članovi rukovodstva Kantonalne organizacije (KO) SDA Hercegovačko-neretvanskog kantona i NES-Regija Hercegovina, ministri u Vladi HNŽ-a i zastupnici u županijskoj Skupštini ovih stranaka, u četvrtak su u Mostaru potpisali Sporazum o zajedničkom djelovanju koji predstavlja objedinjavanje načela zajedničkog djelovanja te dvije političke stranke za sudjelovanje u vlasti HNŽ-a.

Strane potpisnice ovog Sporazuma suglasne su da će kroz rad Skupštine i Vlade poduzeti sve aktivnosti koje će omogućiti razvoj ove županije, unaprjeđenje pravnog okvira poštujući nadležnosti institucija države BiH, Federacije BiH i HNŽ-a, kao i stvaranja uvjeta za bolji život svih građana županije, priopćeno je iz KO SDA HNK-a.

Potpisnici ovog Sporazuma obvezuju se na zajedničko djelovanje u Skupštini i Vladi HNK-a u razdoblju od dana potpisivanja Sporazuma do implementacije rezultata Općih izbora 2022. godine, stoji u priopćenju.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!