[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/14\/300dpineum2024.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/14\/100x73\/300dpineum2024.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/14\/300dpineum2024.png","size":"510.60","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Turizam

Saradnja Neumunderwater film festivala i Hrvatske pošte d.o.o. Mostar

Ne morate zaroniti kako bi doživjeli ugodu podvodnog svijeta, dovoljno je posjetiti jedinstveni Festival podvodnog filma u Neumu - Neumunderwater film festival, poručuju organizatori. Ovaj festival uvrstio je Neum na svjetsku kartu kulturnih događanja ove vrste.

Film ima moć prenijeti osjećaje autora, a podvodni filmovi koje prikazuje Neumunderwater film festival oduševljavaju svojom kvalitetom i raznolikošću te bogatstvom podvodnog svijeta kroz oči umjetnika. Ove godine Festival se održava 23. i 24. 8. 2024. Biti će prikazana 22 filma u službenoj konkurenciji.

arakneum2024.jpg


Nagrade na ovom međunarodnom festivali dodjeljuju se u 6 kategorija: za najbolji film, najbolju kameru/fotografiju, najbolju originalnu glazbu, najbolji ekološki film, najbolji bh. film i posebna kategorija je najbolji film po izboru gledatelja.
Filmska radionica koja ukazuje na detalje kako kreativno i sigurno snimati pod vodom bit će održana 24. avgusta/kolovoza 2024. godine, a prijave za autore podvodnih filmova su otvorene sve do 20. jula/srpnja 2024. (za natjecateljski dio programa Neumunderwater film festivala) poručuju organizatori iz Udruge Standard. 

"Posebno smo ponosni na suradnju s Hrvatskom poštom d.o.o. Mostar i kreativnim timom na čelu s gđom Željkom Šaravanja, koja je na svjetlo dana donijela prekrasnu poštansku marku spremnu za slanje u zemlji i inozemstvu od 18. jula/srpnja 2024. godine u svojstvu promocije Neumunderwater film festivala, Neuma, Hrvatske pošte Mostar, F BiH i BiH, a koja će ostati vječno kroz naše filatelističke mape, koje s ponosom prenosimo novim generacijama." - kazao je Ivo Mikulić, direktor Neumunderwater film festivala.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!