[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/08\/26\/sutomore-ls.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/08\/26\/100x73\/sutomore-ls.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/08\/26\/sutomore-ls.jpg","size":"40.89","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Saobraćajna nezgoda u Sutomoru: Izgubio kontrolu i završio na drugom vozilu

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros u 4:30 u Sutomoru prema prvim informacijama u policiji jedna osoba je lakše povrijeđena, prenosi Portal Bar.

Taj portal navodi da je vozač putničkog automobila I.K. (21) koji se kretao iz pravca Petrovca ka Baru nakon blage krivine izgubio kontrolu nad volanom, prešao preko kolovoza na parking pored magistrale, te se zaustavio na drugom vozilu koje je bilo parkirano.

Portal Bar u policiji saznaje da je I.K. vozio pod dejstvom alkohola, a nakon što su ga pregledali ljekari u Službi hitne pomoći, policija ga je uhapsila, prenosi portal Vijesti.me.

( Foto: Detalj nakon nezgode/Printscreen Facebook)

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!