[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/10\/ostanikuci-samsung-donosimo-ti-top-5-aplikacija-uz-koje-ce-ti-vrijeme-br-2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/10\/100x73\/ostanikuci-samsung-donosimo-ti-top-5-aplikacija-uz-koje-ce-ti-vrijeme-br-2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/10\/ostanikuci-samsung-donosimo-ti-top-5-aplikacija-uz-koje-ce-ti-vrijeme-br-2.jpg","size":"62.27","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Nauka i tehnologija

Samsung: Donosimo top 5 aplikacija uz koje će ti vrijeme brže proći!

Trenutna izolacija drugačije djeluje na svakog od nas. Neki su počistili svoje kuće, neki se primili vježbanja, a neki i dalje traže svoj „ispušni ventil“. Ako ste vi jedan od njih, isprobajte jednu od zanimljivih aplikacija sa kojima biste si mogli skratiti vrijeme, a i izaći iz izolacije bogatiji za znanje i iskustvo.

  • OverDrive

Ljubitelji knjiga se uz ovu aplikaciju nikada neće osjećati sami. Ova online biblioteka omogućuje vam da posuđujete knjige i čitate ih na vašem uređaju. Obratite pažnju na datum isteka posudbe jer će tada knjiga jednostavno nestati sa vašeg mobitela ili tableta.

Vrijeme uvijek brže prolazi u krugu porodice i prijatelja. Isprobajte aplikaciju Google Duo kako biste ostali u kontaktu sa svojim najmilijima tokom ovog razdoblja. Galaxy S20 pametni uređaji omogućuju poboljšani doživljaj video chata kroz ekskluzivno partnerstvo sa Googleom i Google Duo videopozivima u HD kvaliteti. Google Duo kompatibilan je sa svim operacijskim sistemima. Koristeći široku leću na najnovijim uređajima iz Samsung Galaxy serije, korisnici u poziv mogu uključiti cijelu porodicu  te razgovarati odjednom sa 8 prijatelja u 1080p FHD-u.

ostanikuci-samsung-donosimo-ti-top-5-aplikacija-uz-koje-ce-ti-vrijeme-br.jpg

Proširite svoje znanje i baš sad riješite onaj certifikat koji ste oduvijek željeli imati. Coursera sarađuje sa univerzitetima i drugim organizacijama, nudeći internetske kurseve, specijalizacije i diplome iz različitih struka, kao što su inžinjerstvo, dana science, machine learning, matematika, poslovanje, informatika, digitalni marketing, humanističke znanosti, medicina, biologija, društvene znanosti i mnoge druge.

Uz aplikacije za fitnes možete vježbati kod kuće, a najčešće vam ni ne treba druga posebna oprema osim udobne odjeće i tenisica. Jednostavno je i jeftinije nego plaćanje članarine u teretani. Sworkit je aplikacija za sve koji žele biti snažniji, mršaviji ili u boljoj formi. Nakon što odaberete svoj cilj i pustite aplikaciju da odredi vašu trenutnu razinu fitnesa, slijedi šestosedmični program vježbanja sa sedmičnim ciljevima. Odlučite koliko vremena želite izdvojiti, a aplikacija prilagođava plan vašem rasporedu.

Možda je baš sad vrijeme da naučite onaj jezik koji ste oduvijek htjeli, a Dualingo je besplatna aplikacija koja će vam to i omogućiti. Kursevi nude postepeno usvajanje riječi i rečenica, slušanjem i izgovaranjem riječi i drugim sličnim metodama. Osim što je besplatan, Duolingo ima i druge  prednosti nad kursevima stranih jezika u nekoj školi. Sami biramo kada ćemo učiti, sami određujemo brzinu učenja.

Pazite na sebe i druge i zato #ostanikući.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!