[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/14\/xx.jpeg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/14\/100x73\/xx.jpeg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/14\/xx.jpeg","size":"55.91","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ronaldov govor u svlačionici: Došao sam da pobjeđujem, ne da navijam

Poslije 12 godina Kristijano Ronaldo se vratio u Mančester junajted, izazvao euforiju navijača, postigao dva gola na prvom meču, protiv Njukasla...

U Engleskoj se sve vrti oko Portugalca, donose se detalji o njegovom uticaju na ekipu, pa su mediji prenijeli i kako je izgledao njegov govor u svlačionici, pred premijernu utakmicu.

“Vratio sam se u Mančester junajted iz dva razloga. Prvi je taj što volim ovaj klub. Drugi je taj što volim pobjednički mentalitet ovog kluba. Nisam došao da budem navijač”, rekao je, navodno, Ronaldo saigračima.

“Ako vi hoćete da uspijete, onda morate da volite ovaj klub iz dubine duše. Morate da jedete, spavate i borite se za ovaj klub. Igrali ili ne, morate da podržavate saigrače i da uvijek dajete 100 odsto sebe za klub. Došao sam ovdje da pobjeđujem i ništa me drugo ne zanima".

"“Svi ste vi nevjerovatni igrači i ja verujem u vas. Da nije tako ne bih se vraćao. Navijači će vas podržavati ako date sve od sebe. Samo želim da stvorimo pobjednički mentalitet, da ostane iza nas, da neki drugi igrači nastave da dominiraju kao što smo mi u prošlosti. Daću sve za tim, ali potrebna mi je i vasa podrška. Da li ste spremni da se borite? Da li ste spremni da ostavite sve na terenu?”, upitao je Ronaldo.

Svlačionicom se prolomio aplauz... izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!