[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/11\/mandza.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/11\/100x73\/mandza.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/11\/mandza.jpg","size":"321.69","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Real Madrid se umješao u trensfer Marija Mandžukića

Mario Mandžukić i još jedan igrač trebali bi iz Juventusa otići u Manchester United kao dio transfera Paula Pogbe, ali Real Madrid sada nudi novac i Jamesa Rodrigueza za Francuza i tako kvari planove Staroj dami.

Mario Mandžukić odlazi iz Juventusa i to je jedini logičan potez za hrvatskog napadača. Maurizio Sarri je pokazao što misli o njemu tako što mu ove sezone nije dao niti minute u igri i jasno je da će Mandžo potražiti novi klub. Pisalo se kako je jako blizu Manchester Uniteda s kojim je sve već dogovorio, a Gazzetta dello sport je pisala i kako je Juventus čak u tome vidio sjajnu priliku da vrati Paula Pogbu u Torino.

Ponuda Stare dame uključivala bi 50 milijuna eura i jednog ili dvojicu igrača. Na 'pladnju' za biranje našli bi se Mario Mandžukić, Emre Can, Blaise Matuidi i Daniele Rugani. Mandžukić i još jedan igrač od ostale trojice otišli bi u United s 50 milijuna eura, a u suprotnom smjeru bi išao Pogba.

Činilo se kako će Mandžo napokon postati prvi Hrvat u Unitedu, ali izgleda da bi mu sve mogao pokvariti Real Madrid. Nije tajna da je Zinedine Zidane veliki fan Paula Pogbe. Probao je Real Francuza dovesti i prošlog ljeta, a sada, kada su čuli za Juventusove planove, ponovno kreću po svoju veliku želju koju ne planiraju prepustiti drugima.

Real Madrid je spreman, uz velike količine novca, u posao uključiti i sjajnog kolumbijskog veznjaka Jamesa Rodrigueza na kojeg neko vrijeme već ozbiljnije ne računaju. Ostaje samo pitanje sviđa li se Unitedu više Mandžukić i još jedan njegov suigrač ili James Rodriguez, piše tportal.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!