[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/06\/xv_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/06\/100x73\/xv_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/06\/xv_1.jpg","size":"68.46","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Real će produžiti saradnju sa Vaskesom

Španski fudbaler, Lukas Vaskes, produžiće ugovor sa Real Madridom, pišu mediji sa Pirineja.

Vaskes je ponikao u Realu, a za prvi tim je debitovao 2015. godine. Njemu aktuelni ugovor ističe na kraju sezone, ali španski mediji ne navode koliko će trajati nova saradnja.

Defanzivac je sa Realom osvojio četiri titule, jedan Kup i dva španska Superkupa.

U karijeri je sa Madriđanima četiri puta osvojio Ligu šampiona, tri evropska Superkupa, kao i tri trofeja na Svjetskom klupskom prvenstvu.

Real je prethodnog vikenda osvojio titulu u La Ligi, 36. u istoriji.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!