[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/06\/12\/dsc-5604.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/06\/12\/100x73\/dsc-5604.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/06\/12\/dsc-5604.jpg","size":"201.46","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Ljepota i zdravlje

Rasprodate karte za predavanje Psihopatologija svakodnevnice - “Kako preživjeti život” – prof.dr.Jasna Bajraktarević

Ulaznice za dugo očekivano večerašnje javno predavanje prof.dr.sc. Jasne Bajraktarević pod nazivom Psihopatologija svakodnevnice – Kako preživjeti život, su rasprodate. S obzirom na veliku potražnju i ograničen broj mjesta u Domu mladih - Skenderija, obavještavamo sve zainteresirane da je zatvorena prodaja karata za navedeno prvo predavanje ali istovremeno obavještavamo javnost da imamo u planu organizirati slična predavanja ponovo u Sarajevu kao i u ostalim gradovima BIH.
Program večerašnje manifestacije počinje u 19h, a ulaz u Dom mladih biti će otvoren od 18h.
Organizatori su predvidjeli slobodni odabir pri sjedenju te posjetitelji imaju na raspolaganju parter, kožne sjedalice, šank stolice uz rub kruga i binu.
Sve posjetitelje ljubazno molimo da dođu na predavanja u predviđenom vremenu a najkasnije do 18,50h.


O PREDAVANJU
Dvadeset i pet godina univerzitetske karijere, dvadeset godina djelovanja u Sarajevu i četiri godine rada psihološkog savjetovališta PsychoPractice prof.dr.sc. Jasne Bajraktarević, povod su za organizaciju predavanja na temu „Psihopatologija svakodnevnice – Kako preživjeti život“ koje će se održati u Domu mladih, 12.06.2019. sa početkom u 19h. Predavanje je koncipirano na temelju najčešćih pitanja i problema koje su klijenti u ordinaciji postavljali i zbog kojih su potražili savjet ili stručnu intervenciju. Najviše pažnje biti će posvećeno temama poput anksioznosti, depresiji, sagorjevanju na poslu, mobingu, komunikaciji roditelja i djece, paradoksu očekivanja, problemima samopouzdanja, samopoštovanja, kontroli impulsivnosti, problemima u učenju i dr, kao i načinima prevazilaženja istih. Cilj ovog predavanja je implementiranje psiholoških implikacija u svakodnevni život ljudi, demistifikacija straha od odlaska psiholozima i terapeutima kao i otkrivanje novih pristupa svakodnevnim problemima.
Predavanje je predviđeno za sve generacije i prilagođeno je širem obrazovnom spektru.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!