[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/09\/taxi.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/09\/100x73\/taxi.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/09\/taxi.jpg","size":"64.31","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Putnik iz BiH za dva taksija i 13 kilometra u Zagrebu platio čak 254 eura

Putnik iz BiH u Zagrebu je za potrebe svoje porodice naručio dva taksija koja je za pređenu kilometražu od oko 13 kilometara platio ukupno 254 eura.

Riječ je o pređenoj relaciji od Kačićeve ulice u Zagrebu do Karlovačke ulice u Sesvetama.

On je za portal Vijesti.ba rekao da je cijena po jednom taksiju bila 127 eura, te da je ukupno platio 254 eura.

Spomenuta relacija na Boltu i u drugim taksi udruženjima košta oko 16.5 eura.

"Preporučujemo svim putnicima da koriste provjerene i licencirane usluge taksi prevoza te da unapijred provjere cijene kako bi izbjegli moguće prevare. Takođe, savetujemo putnicima da uvijek traže račun i, ako je moguće, plaćaju karticom kako bi imali dokaz o naplati usluge", piše portal, koji je objavio i račune koje je platio čovek koji im se požalio.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!