[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/27\/xf.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/27\/100x73\/xf.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/27\/xf.jpg","size":"58.95","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Prvi čovjek Mercedesa: Čekamo Maksa

Toto Volf, prvi čovjek Mercedesa, govorio je o potencijalnoj zamjeni za Luisa Hamiltona, koji će od naredne sezone voziti za Ferari.

Austrijski milijoner ističe da će mnogo toga zavisiti od odnosa aktuelnog svjetskog šampiona Maksa Ferstapena sa Red Bulom.

„Prvo da vidimo šta Maks želi i da li će ostati sa Red Bulom. On je naravno prvi na listi želja“, istakao je Volf.

Ako Ferstapen ostane u austrijskoj ekipi, Volf razmišlja o tri opcije.

„Tu je mladi Andrea Kimi Antoneli, koji ima ogroman potencijal, ali ne zaboravite da ima samo 17 godina. Razmišljamo još o Fernandu Alonsu i o Karlosu Sainsu, koji će biti slobodan vozač. I to su za sada četiri opcije. Vidjećemo koja će se realizovati“, rekao je Volf.

izvor;Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!