[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/19\/mara.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/19\/100x73\/mara.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/19\/mara.jpg","size":"335.89","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Pronađena plantaža marihuane i arsenal oružja u Trebinju

U Trebinju je otkrivena plantaža marihuane sa 60 stabljika te uhapšene osobe inicijala M.N. (1967.) i J.N. (1993.), potvrdio je načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa.

Nezvanično, uhapšeni su Miladin i Janko Nikoliću, stric i bratić iz sela Marić Međine, za koje se sumnja da su zasadali indijsku konoplju, koja je bila visine i do 2,10 metra.

U njihovoj kući pronađena je, kazao je Laketa novinarima, i veća količina naoružanja, automatske puške, protivraketni bacači, te municija.

Policija u Trebinju je u ovoj godini oduzela više od 240 kilograma marihuane.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!