[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/tanya-domi.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/100x73\/tanya-domi.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/tanya-domi.png","size":"637.56","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Magazin / Start Video

Prof. Tanya Domi, žena koja je uklanjala bh. političare sa političke scene

Ugledna profesorica s Univerziteta Columbia i bivša glasnogovornica Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini sjeća se vremena kada je "svaka etnička skupina imala je svoj medij, svoje novine, svoje TV-stanice i oni su bili u vlasništvu ili su bili kontrolisani od strane članova političkih stranaka." 

Trebalo je da sve političke partije imaju pristup svim medijima, bez obzira na etničku pripadnost. "To je bio moj posao u to vrijeme", priča Domi o tom vremenu:

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!