[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/04\/05\/15-copy.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/04\/05\/100x73\/15-copy.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/04\/05\/15-copy.jpg","size":"263.84","dimensions":{"width":770,"height":460}}]
POZITIVNA BIH

Pripreme za Drugi austrijski bal u Sarajevu: POČINJE BESPLATNI KURS VALCERA

Organizatori  Drugog  austrijskog bala koji se 12.maja 2018. godine održava u sarajevskoj Vijećnici  od danas su osigurali i besplatan kurs valcera uz svaku kupljenu ulaznicu za bal.
- Kursevi će se održavati tri puta sedmično, u prostorijama plesnog kluba Aster( Ul.  Put života 2) . Ponedeljkom i srijedom u terminima od 21:00-22:00 sata, te petkom od 19:00-20:00 sati. Ideja je da svima koji plate ulaznice za bal osiguramo da u balu uživaju u cijelosti. Nekome će trebati samo malo podsjećanje na plesne korake, a nekima malo više vježbe, ali sam siguran da će svi biti spremni za nezaboravan užitak. Kurs smo upravo i prilagodili različitim stepenima znanja klasičnih plesova-  izjavio je Vedran Marčeta, trener plesnog kluba Aster i član organizacionog odbora.

Organizatori su izuzetno zadovoljni prodajom ulaznica za bal. 
- Drugi austrijski bal u Sarajevu će biti posvećen plesu i prijateljstvu Sarajeva i Beča, a ulaznice se mogu kupiti u sistemu kupikartu.ba. uz 50% niže cijene ulaznica za penzionere i plesače.  U cijenu karte je uključen cjelovečernji program, hrana i piće tokom cijele noći te pokloni za dame-  rekla je Vildana Lončarić, direktorica Urban Management-a i članica organizacionog odbora. 
Zinaida Jamakosmanović, direktorica agencija ZiPR i članica organizacionog odbora Drugog austrijskog bala kazala je da bal već ima svoju publiku.


-  Prepoznati su naši napori da se ovaj izuzetni kulturni događaj maksimalno približi svima. Svakodnevno imamo nove upite vezane za ulaznice, za protokol ulaska u Vijećnicu. Zovu nas ne samo iz Sarajeva nego iz drugih gradova BiH i već je sada jasno da će Drugi austrijski bal i ove godine s pravom ponijeti epitet najvećeg kulturnog događaja koji se organizuje u Vijećnici- kazala je Jamakosmanović. 
Za više informacija možete se obratiti  na broj telefona +387 33 263 505 ili na mail [email protected] 

Podijelite ovaj članak!