[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/02\/tablete-gpbih.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/02\/100x73\/tablete-gpbih.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/02\/tablete-gpbih.jpg","size":"383.91","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Pripadnici GPBiH u akciji 'Transporter II' zaplijenili više od 10 000 tableta

U sklopu operativne akcije "Transporter II", pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine u četvrtak su, na izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška, spriječili krijumčarenje više od 10 000 tableta koje u sebi sadrže psihotropne tvari.

Tablete, Tramadol, Ksalol i dr., otkrivene su na drugoj liniji graničnih provjera tijekom pregleda autobusa i osobnog kovčega D. J. (1995.), državljanina BiH koji je kontroliran u spomenutom autobusu koji prometuje na relaciji Kotor Varoš - Stockholm, priopćila je Granična policija BiH.  

O događaju je obaviješten tužitelj Tužiteljstva BiH.

U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!