[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/05\/25\/xtzz.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/05\/25\/100x73\/xtzz.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/05\/25\/xtzz.jpg","size":"75.87","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Poznati BH teniser nakon poraza završio u bolnici

Tridesetogodišnji Džumhur, vlasnik tri ATP titule i nekoć 23. igrač svijeta, o svemu je javnost obavijestio putem društvenih mreža.

“Prošli tjedan vjerojatno je bio najteži u mom životu. Nakon meča u Parizu odjednom sam osjetio veliku bol u trbuhu. Javio sam se liječniku i ubrzo završio u bolnici. Pretrage su pokazale da je u pitanju upala gušterače. Na ljestvici od jedan do pet, bol je bila pet. I to se dogodilo samo tri dana prije mog 30. rođendana. Otada sam na intenzivnoj njezi u Parizu, a zatim u Beogradu.”

Naglasio je snagu bolova:

“Bili su to najveći bolovi u mom životu. Nisam pomislio da ću tako nešto doživjeti, pogotovo jer je došlo niotkuda, i to zdravom sportašu poput mene. Bit ću u bolnici još dva tjedna jer oporavak od ovoga nije lagan. Sretan sam što sam živ i što mi nije potrebna operacija. Više ću cijeniti život, uživati u stvarima koje su važnije od tenisa, od svega na svijetu, a to je moja obitelj.”

Zahvalio je Džumhur podršci supruge i sina te dodao kako se osjeća bolje i napreduje.

“O tenisu trenutno ne razmišljam. Vrijeme ću provesti s dragim ljudima. Hvala svima na podršci”, zaključio je. izvor:Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!