[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/10\/hbz.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/10\/100x73\/hbz.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/10\/hbz.jpg","size":"447.80","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Policija i školarci u akciji sigurnosti u prometu

Početkom nove školske godine MUP Hercegbosanske županije (HBŽ) na prostoru svoje odgovornosti započeo je prometno-preventivnu akciju "Počela je školska godina - zaštitimo djecu u prometu".

Akcija kao i prethodnih godina trajati mjesec dana, a cilj je skrenuti pozornost vozačima na djecu u prometu, a posebice na prvašiće, priopćeno je iz MUP-a HBŽ-a.

Imajući u vidu da su djeca najugroženiji sudionici u prometu, odlučeno je da policijski službenici budu prisutni prilikom dolaska i odlaska djece iz škola te su sve policijske postaje na području županije i pojedinačno za svaku školu napravile određene planove prometno-preventivne akcije i po tim planovima postupaju.

Pred tomislavgradskom osnovnom školom djelatnici policije od jutra su započeli s formiranjem školskih prometnih patrola, u kojem djeca prvih razreda zajedno s policajcima zaustavljaju vozila, a vozačima, roditeljima i sudionicima u prometu dijele prikladne letke te ih upozoravaju da obrate više pozornosti u vožnji, a posebno u blizini škola.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!