[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/20\/sejo-brajlovic-2.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/20\/100x73\/sejo-brajlovic-2.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/20\/sejo-brajlovic-2.png","size":"811.10","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Magazin / Start Video

Pogledajte šta je poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović preporučio Novaku Đokoviću

Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović u svom restoranu na Ilidži dočekuje mnogobrojne goste, među kojima i najpoznatije svjetske zvijezde. 

Uvijek raspoložen, spreman na šalu, Sejo već godinama, u trenucima inspiracije, svojim izjavama privuče pažnju medija. Ovoga puta podsjećamo kako je za portal startbih.ba prokomentarisao posjetu najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića.

Kako je Sejin restoran "Brajlović" poznat po svojim mesnim specijalitetima ili, kako to Sejo slikovito opisuje "čudesima od mesa", pitali smo ga šta je preporučio Đokoviću , obzirom da se zna da je on vegetarijanac.

Sejo je u svom stilu odgovorio:

- Znaš šta sam ja njemu rekao!?  Mogu ti preporučiti... TAXI! 

Pogledajte dio atmosfere iz restorana i Sejinu izjavu:

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!