[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/16\/mjesto-nesrece-ljeskovac.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/16\/100x73\/mjesto-nesrece-ljeskovac.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/16\/mjesto-nesrece-ljeskovac.jpg","size":"322.48","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Poginuo muškarac u saobraćajnoj nezgodi kod Prijedora

Pedesetogodišnji muškarac poginuo je kasno sinoć u saobraćajnoj nezgodi u Prijedoru.

Iz policije su naveli da je u mjestu Petrovo, oko 23.40 sata, došlo so sudara automobila marke „VW golf II“ kojim je upravljalo lice inicijala Ž.T. iz Prijedora i „citroena-xsara“, za čijim volanom je bio I.Č iz Prijedora.

- Poginuo je Ž.T., dok su lice I.Č., kao i lice B.S. koje je bilo suvuzač u putničkom automobilu „citroen-xsara“, zadobili lakše tjelesne povrede - saopćeno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Po nalogu tužioca bit će obavljena obdukcija tijela smrtno stradalog muškarca.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!