[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/18\/dsc-1368.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/18\/100x73\/dsc-1368.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/18\/dsc-1368.jpg","size":"377.64","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Okoliš

Podrška javnim radovima i akciji čišćenja grada

Direktor Javne ustanove "Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo" Nermin Pećanac održao je danas sastanak s ministrom komunalne privrede i infrastrukture Kantona Sarajevo Srđanom Mandićem i direktorima komunalnih javnih preduzeća u KS-u.

Na sastanku, koji je održan u prostorijama JU "Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo", razgovarano je o projektima koje zajednički provode komunalna javna preduzeća i Služba, uz podršku Vlade Kantona Sarajevo.

Istaknut je značaj dosadašnje saradnje i dogovorena je dalja saradnja ovih institucija u pružanju podrške javnim radovima i akciji čišćenja grada, kao nastavak aktivnosti koje je započela Vlada KS projektom "Velika akcija čišćenja Kantona Sarajevo", saopćeno je iz JU "Služba za zapošljavanje KS".

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!