[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/24\/ukc-banja-luka-2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/24\/100x73\/ukc-banja-luka-2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/09\/24\/ukc-banja-luka-2.jpg","size":"35.65","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Pacijent skočio sa zgrade UKC RS u Banjoj Luci

Pacijent Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske je poginuo nakon što je skočio s balkona zgrade ove ustanove.

Kako je saopćio MUP RS, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka jutros su izvršili uviđaj u Ulici 12 beba u Banjoj Luci na licu mjesta gdje je smrtno stradalo lice inicijala S.N. iz Banje Luke.

Policijskoj upravi Banja Luka u 05,45 časova, od strane dežurnog doktora Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske, prijavljeno je da je pacijent S.N. skočio sa balkona prvog sprata zgrade UKC RS, te da je na licu mjesta preminuo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

 

 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!