[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/30\/pfbih-prazna.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/30\/100x73\/pfbih-prazna.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/30\/pfbih-prazna.jpg","size":"107.77","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Otkazana vanredna sjednica Predstavničkog doma FBiH

Predstavnički dom Parlamenta FBiH prvobitno je zakazao pa odgodio osmu vanrednu sjednicu, potvrdilo je Patriji više zastupnika. 

Kako kažu, rečeno je da nisu stečeni uvjeti za održavanje sjednice. 

"Zbog odluke Kriznog štaba o zabrani okupljanja i preporuka doktora, sjednica je otkazana", kazali su nam zastupnici.

Podsjećamo, iz HDZ-a BiH su se saopćenjem obratili javnosti i insistirali na održavanju sjednice. 

Na dnenvom redu osme vanredne sjednice bila je planirana samo jedna taćka dnevnog reda, odnosno Prijedlog odluke o izmjenama Poslovnika Predstavničkog doma Parlamenta FBiH.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!