[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/02\/test-covid.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/02\/100x73\/test-covid.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/04\/02\/test-covid.jpg","size":"78.27","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / BiH

Od 18 testiranih uzoraka iz Konjica svi su negativni na koronavirus

Od 18 uzoraka koji su jučer uzeti za testiranje na koronavirus sa područja Konjica svih 18 je negativno, saopćio je Štab Civilne zaštite Konjic. Od pojave epidemije koronavirusa potvrđeno je 27 pozitivnih slučajeva u ovom gradu.

U Konjicu je od početka pandemije koronavirusa potvrđeno 27 pozitivnih slučajeva koronavirusa, a četiri osobe su se već oporavile.

Najveći klaster u Konjicu bio bila je proslava 70. godina fabrike namjenske industrije "Igman". 

U FBiH ukupno je zaraženo 238 osoba. 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!