[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/24\/studenti-9.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/24\/100x73\/studenti-9.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/24\/studenti-9.jpg","size":"80.13","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / BiH

Objavljen poziv za izbor najboljeg vizualnog rada o temi 'EU pomoć BiH'

Direkcija za evropske integracije/Ured Državnog IPA koordinatora organizira izbor najboljeg vizuelnog rada o temi „EU pomoć BiH“ povodom obilježavanja Evropske sedmice mladih. 

Javni poziv za dostavljanje radova otvoren je danas i traje do 13. juna, a na njega se mogu prijaviti učenici srednjih škola i studenti visokoškolskih ustanova na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Najbolja tri rada će biti nagrađena vrijednim nagradama. Nagrada za prvo mjesto je laptop računar, za drugo mjesto pametni sat, a za treće mjesto bežične slušalice.

Radovi trebaju na krativan način prikazati koristi koje Bosna i Hercegovina i njezini građani imaju od finansijske pomoći Evropske unije, a koristeći se multimedijalnim tehnikama i formatima. Radovi mogu biti u obliku crteža, slike, umjetničke fotografije, interaktivne grafike, kratkog ili animiranog videa i grafičkog dizajna.

Radove je potrebno dostaviti e-mailom na adresu [email protected].

Svi detalji o uslovima i načinu prijave na ovaj Javni poziv dostupni su na zvaničnoj (www.dei.gov.ba) i facebook stranici Direkcije za evropske BiH. 

Izbor najboljeg vizuelnog rada o temi „EU pomoć BiH“ Direkcija organizira uz podršku projekta tehničke pomoći EU „Podrška DIPAK-u pri programiranju pretpristupne pomoći BiH“, saopćeno je iz Direkcije za evropske integracije BiH.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!