[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/07\/02\/oakley-i-bike-festival-naslovnica.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/07\/02\/100x73\/oakley-i-bike-festival-naslovnica.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/07\/02\/oakley-i-bike-festival-naslovnica.jpg","size":"105.39","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Oakley brend stao uz Blidinje BIKE Festival

Oakley, marka vrhunskih naočala i outdoor opreme, postao je sponzor Blidinje BIKE Festivala, samo nekoliko dana prije početka ovog vrhunskog outdoor događaja koji se održava u Parku prirode Blidinje. Ugovorom koji je danas potpisan s udrugom HerzegovinaBike, Oakley je postao sponzor za sva tri dana događaja u 2024. godini, a razmatra se i čvršća suradnja za 2025. godinu s nekim velikim događajima koji su još u početnim fazama planiranja.

oakley-i-bike-festival-slika-5.jpg

Ovaj vrhunski brend naočala surađivat će s timom HerzegovinaBike u cilju promocije i razvoja biciklizma kao sporta i turizma.

- Oakley je brend koji je nadahnut stalnim traženjem napretka u smislu razvoja vrhunske opreme i potragom za pouzdanim partnerima koji žive za sport i promoviraju ga kroz svoje djelovanje. Udruga HerzegovinaBike svojim djelovanjem kroz dugi niz godina potvrđuje njihova očekivanja. Uvjereni smo da će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo i da je ovo tek početak jedne veće priče u Bosni i Hercegovini kada govorimo o promociji biciklizma i Oakley brenda, koji je pozicioniran kao vrhunski biciklistički brend i tako se želi predstaviti na tržištu BiH- komentirali su  Iz tvrtke Vision d.o.o. 

oakley-i-bike-festival-slika-6.jpg

Toni Zorić, predsjednik udruge HerzegovinaBike nije krio zadovoljstvo zbog ove podrške:

-Želim izraziti veliko zadovoljstvo i ponos zbog suradnje s brendom Oakley. Njihova podrška je iznimno važna za naš festival, koji je najveći biciklistički festival u Bosni i Hercegovini. Partnerstvo s renomiranim brendom kao što je Oakley dodatno potvrđuje kvalitetu i značaj našeg festivala- komentirao je. 

oakley-i-bike-festival-slika-4.jpg

- Ova suradnja predstavlja korak naprijed u promociji biciklizma i turizma u našoj regiji. Oakley, sa svojim vrhunskim proizvodima i posvećenošću izvrsnosti, savršeno se uklapa u našu viziju i ciljeve. Zajedno ćemo raditi na unapređenju sportskih i turističkih potencijala Parka prirode Blidinje i šireg područja Hercegovine. Vjerujem da je ovo tek početak jedne dugoročne i uspješne suradnje koja će donijeti mnoge benefite svim ljubiteljima outdoor aktivnosti, a naručito biciklizma u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujem se tvrtki Vision d.o.o. na povjerenju i radujem se svemu što zajedno možemo postići u godinama koje dolaze- dodao je Zorić.

oakley-i-bike-festival-slika-3.jpg

Blidinje BIKE Festival, najveći biciklistički festival u Bosni i Hercegovini, počinje u petak, 12. srpnja 2024. godine, a završava u nedjelju, 14. srpnja 2024. godine, kada će se održati profesionalne utrke Balkanskog prvenstva i UCI Class 1 maraton utrka.

Više informacija o ovom događaju možete saznati na web stranici Blidinje BIKE Festival, a još uvijek nije kasno da se registrirate i postanete sudionikom ovog velikog događaja.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!