[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/07\/02\/xl.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/07\/02\/100x73\/xl.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/07\/02\/xl.jpg","size":"59.31","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Njukasl prodaje Almirona u Saudijsku Arabiju

Engleski Njukasl želi da proda Migela Almirona (30) u Saudijsku Arabiju, piše Skaj Sports. Imena timova se ne pominju, ali se pretpostavlja da su u mogući transfer uključeni neki od giganata, Al-Nasr ili Al-Itihad.

„Svrake“ žele da oslobode opterećenja plate i zbog toga planiraju da se rastanu sa Paragvajcem. Pregovori između Njukasl i bogatih arapskih klubova se nastavljaju, a odluka se očekuje u narednim satima.

Ofanzivni vezista je na „Sent Džejms park“ stigao 2018. godine za 20 miliona funti iz američkog Atlanta Junajteda. Odigrao je 209 mečeva i postigao 30 golova u svim takmičenjima.

Za Paragvaj, Almiron je upisao 56 mečeva i postigao sedam golova. Trenutno je na Kupu Amerike u SAD, gde se njegova selekcija nije proslavila, pošto je eliminisana već poslije dva kola, nakon poraza od Kolumbije i Brazila.

izvor;Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!