[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/17\/benjamin-netanyahu-novembar2018-2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/17\/100x73\/benjamin-netanyahu-novembar2018-2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/05\/17\/benjamin-netanyahu-novembar2018-2.jpg","size":"70.67","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Svijet

Netanyahu: Trebaće vremena prije nego se zaustave borbe u Gazi

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu rekao je da "kraj sedmodnevnih neprijateljstava s militantima iz Gaze ne predstoji, usprkos diplomatskim potezima za ponovno uspostavljanje smirenosti".

- Naša kampanja protiv terorističkih organizacija nastavlja se punom snagom - rekao je Netanyahu u televizijskom govoru.

- Djelujemo sada, koliko god je potrebno, da vratimo mir i tišinu vama, izraelskim građanima. Trebat će vremena - rekao je izraelski premijer, prenosi Al Jazeera Balkans.  

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!