[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/03\/xf_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/03\/100x73\/xf_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/12\/03\/xf_1.jpg","size":"86.27","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Nejmar osvojio Old traford, savršena noć Olivijea Žirua

Pari Sen Žermen je hodao po ivici, a sa Old traforda izašao kao veliki pobjednik - "sveci" su savladali Mančester junajted 3:1 i imaju sjajnu situaciju pred posljednje kolo.

Imaju isti broj bodova kao Junajted i Lajpcig - po devet, ali dočekuju optisani Istanbul Bašakšehir.

Lajpcig i Junajted će u međusobnom duelu odlučivati putnika u osminu finala.

Nejmar je sa dva gola nosio "svece" do važe pobjede.

Noć Lige šampiona obilježio je Olivije Žiru, koji je postigao četiri gola u pobjedi Čelsija nad Seviljom u gostima 4:0.

Žiru je upisao savršeni het-trik, a posljednji gol je dao iz penala.

Čelsi je osigurao prvo mjesto u grupi i povlaštenu ulogu u žrijebu osmine finala.

Pari Sen Žermen gostuje Mančester junajtedu i nema mnogo izbora - samo pobjeda vicešampionu Evrope ostavlja realnu nadu u prolaz.

Junajted bi i bodom osigurao osminu finala.

Borusija i Lacio igraju derbi grupe F - domaćinu je remi dovoljan da teorijski obezbijedi prolaz dalje, Rimljani pobjedom rješavaju dileme, bez obzira na ishod meča Briž - Zenit.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!