[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/20\/as_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/20\/100x73\/as_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/20\/as_1.jpg","size":"55.02","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Navijala sam za Novaka da bih mogla da mu pišem

Američka teniserka Sofija Kenin priznala je da je navijala za Novaka Đokovića u finalu Australijan Opena, kako bi imala izgovor da mu pošalje poruku.Kenin je u Melburnu osvojila svoju prvu Gren slem titulu, dok je Đoković osmi put u karijeri postao šampion Australijan Opena.

Mlada Amerikanka je u razgovoru sa medijima u Dubaiju priznala da je navijala za Srbina u finalu protiv Austrijanca Dominika Tima.

"Novak je počeo da me prati na društvenim mrežama u Melburnu. Naravno, razgovarali smo pošto smo oboje postali šampioni. Tako mi je drago što je on pobedio. Sijećam se njegovog finala, navijala sam za njega kako bih imala izgovor da mu pošaljem poruku", rekla je Kenin.

"Čestitala sam mu. Bila sam veoma uzbuđena. Lepo je videti sliku na kojoj smo Novak i ja jedno do drugog sa peharima".

Amerikanka je na startu turnira u Dubaiju izgubila od Elena Ribakine sa 6:7 (2), 6:3, 6:3.

izvor: sportklub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!