[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/26\/hdz-bih.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/26\/100x73\/hdz-bih.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/26\/hdz-bih.jpg","size":"196.75","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH politička situacija i stanje u Aluminiju

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH održat će danas, 26. srpnja, u Mostaru sjednicu Predsjedništva stranke.

Sjednica će se održati u Domu HDZ-a BiH (Ulica kneza Domagoja bb) s početkom u 10 sati.

Na sjednici će, među ostalim, biti riječi o aktualnoj političkoj situaciji u BiH, stanju u Aluminiju d.d. Mostar, pripremi za 30. obljetnicu HDZ-a BiH, provedenim unutarstranačkim izborima HDZ-a BiH, te će se Predsjedništvo pripremiti za konstituirajuću sjednicu Središnjeg odbora HDZ-a BiH.

Nakon sjednice Predsjedništva, održat će se konstituirajuća sjednica Središnjeg odbora HDZ-a BiH s početkom u 11 sati.

Na toj će se sjednici usvojiti Poslovnik o radu Središnjeg odbora te će se također govoriti o aktualnoj političkoj situaciji u BiH i stanju u Aluminiju d.d. Mostar.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!