[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/29\/pariz-panorama.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/29\/100x73\/pariz-panorama.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/29\/pariz-panorama.jpg","size":"170.61","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Muškarac opljačkao parisku draguljarnicu na električnom romobilu

Policija u Parizu traga za muškarcem koji je ukrao nakit i drago kamenje vrijedno više od dva miliona eura iz draguljarnice visoke klase.

Muškarac, za kojeg se smatra da je u 50-im ili 60-im, dovezao se do butika Chaumet na električnom romobilu, javlja BBC.

Izvukao je oružje i prijetio da će aktivirati bombu za koju je rekao da je postavljena u trgovini, kaže policija.

Prodavnica se nalazi u bogatom dijelu grada u blizini Elisejskih polja. Sigurnosne kamere snimile su muškarca koji ulazi u radnju odjeven u svijetlosivo odijelo, a nosio je i zaštitnu masku.

Policija kaže da je primorao zaposlenike da predaju nakit i drago kamenje, kao i ključeve radnje, prije nego što je osoblje zaključao pri izslasku iz radnje. Nije bio nasilan.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!