[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/05\/policija-6.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/05\/100x73\/policija-6.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/05\/policija-6.jpg","size":"324.28","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Mostarski diler pred policijom progutao drogu

Nakon što ga je policija zaustavila zbog navodne prodaje droge djeci ispred jedne mostarske osnovne škole, D.P. (1978.) iz Mostara progutao je dvije prozirne vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta tvar, doznaje se u četvrtak iz MUP-a HNŽ-a.

Riječ je o osobi koja je od ranije poznata kao uživatelj opojne droge, a koju je u srijedu zaustavila policija nakon što je obavještena da kod Desete osnovne škole prodaje djeci drogu.

Nakon policijskog zaustavljanja, D.P. je progutao dvije prozirne vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta tvar te je potom odveden na Interni odjel bolnice Bijeli brijeg gdje je zadržan na promatranju.

O svemu je upoznat nadležni tužitelj i odjel krim. policije, navodi se u policijskom izvješću.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!