[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/06\/sajamprimera.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/06\/100x73\/sajamprimera.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/09\/06\/sajamprimera.jpg","size":"437.18","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Mostar domaćin Sajma 'Good life'

Sajam za poboljšanje kvalitete života "Good life" bit će održan 5. i 6. oktobra, na platou Mepas Malla u Mostaru uz gostovanje brojnih uspješnih i poznatih osoba iz javnog i sportskog života.

Sajam se održava u organizaciji Udruge Bonum Vitae i Agencije Primera, a svojom programskom i izložbenom ponudom koncipiran je na način da promiče kulturu zdravog življenja - treninzi na otvorenom, sportski sadržaji, promocija najboljih sportskih timova iz Hercegovine, edukativne radionice, motivacijska predavanja, nagradne igre/kvizovi i slična događanja.

Osim izložbeno/prodajnog dijela, sajam nudi i bogat popratni sadržaj, koji promovira zdrave životne stilove, unaprjeđenje zdravlja, oralne higijene, zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života, poput putovanja, čitanja knjiga...

Organizatori ističu kako je Good life u dvije godine postojanja ugostio više poznatih osoba iz regije te da gostiju neće manjkati ni ove godine.

Između ostalih, aktivni medijski umirovljenik Goran Milić održat će dva predavanja, i to jedno o putovanjima uz
prikazivanje svojih reportaža, a drugo o medijima, dok će hrvatski pisac i sociolog Bruno Šimleša prirediti promociju svojih knjiga, koje će posjetioci moći kupiti po promotivnim cijenama, saopćili su organizatori.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!