[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/05\/hhh.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/05\/100x73\/hhh.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/05\/hhh.jpg","size":"408.97","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Mornar u bazi Pearl Harbor ubio dva civila

U oružanom napadu u bazi Pearl Harbor, u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), poginule su dvije osobe, a jedna ranjena.

Lokalni mediji su javili kako je do oružanog napada došlo na brodogradilištu baze Pearl Harbor-Hickam, na Havajima, prenosi Anadolija. 

Sigurnosni zvaničnici saopćili su kako su poginula dva i ranjen jedan civil.

Stradali civili su bili usposlenici Ministarstva odbrane. Napadač je bio američki mornar, a nakon napada je oduzeo sebi život.

Baza je nakon napada bila privremeno zatvorena.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!