[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/05\/nesreca-2654.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/05\/100x73\/nesreca-2654.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/05\/nesreca-2654.jpg","size":"96.95","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Hronika

Mladić preminuo od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći

Dvadesetpetogodišnjak preminuo je od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila utorak navečer u mjestu Makljen, u općini Rama.

Nesreća se dogodila utorak u 18.45 sati, a u prometnoj nesreći sudjelovali su K.D.(1958) iz Gradiške sa skupom vozila "Volvo" i priključno "Krone" i M.S.(1995) s vozilom "Mercedes", priopćeno je na službenoj internetskoj stranici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Vozač M.S. je zbog zadobivenih ozljeda preminuo prije dolaska u bolnicu.

K.D. (1958) je po naredbi tužitelja lišen slobode i doveden u prostorije PU Konjic.

Tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno osam prometnih nesreća u HNŽ-u, i to na području Mostara dvije, na području Čapljine jedna, na području Konjica tri, na području Rame jedna i na području Jablanice jedna, u kojima je jedna osoba smrtno stradala dok je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, navodi se u priopćenju.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!