[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/22\/policija-rs-3.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/22\/100x73\/policija-rs-3.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/10\/22\/policija-rs-3.jpg","size":"307.43","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Milorad Ristić poginuo u padu sa zgrade u Banjoj Luci

Milorad Ristić (1959.) iz Banje Luke, radnik preduzeća "Progres gradnja“ iz tog grada, smrtno je stradao prilikom obavljanja građevinskih radova na zgradi u izgradnji, s koje je pao.

Uviđaj na mjestu nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Branko Bjelajac, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka, uz prisustvo inspektora zaštite na radu i ljekara mrtvozornika.

Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

Naložena je i obdukcija tijela smrtno stradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!