[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/25\/cc_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/25\/100x73\/cc_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/09\/25\/cc_1.jpg","size":"92.38","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Mesijeva oštra poruka Barseloni zbog odlaska Suaresa

Odlazak Luisa Suaresa iz Barselone ponovo je ukazao na sve probleme koji postoje u klubu, iako je Urugvajac juče na dostojanstven način ispraćen sa Nou kampa...

Na oproštaju je bio i Leo Mesi, sa kojim je šest godina dijelio svlačionicu i izgradio prijateljstvo, pored vrhunskog partnerstva na terenu.

Međutim, odluka Ronalda Kumana da Suaresa bukvalno otpiše godinu prije isteka ugovora izazvala je gorčinu kod Mesija, koji je nije krio ni u oproštajnoj poruci na društvenim mrežama.

"Zaslužuješ da budeš upamćen kao ono što jesi - jedan od najvažnijih igrača u istoriji kluba, koji je ostvario velike uspjehe sa timom i pojedinačno. Takav igrač nije zaslužio da ode na ovakav način, ali istina je da me u ovom trenutku ništa ne iznenađuje", napisao je, između ostalog, Leo Mesi.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!