[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/19\/vf.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/19\/100x73\/vf.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/19\/vf.jpg","size":"285.64","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Mauricio Pochettino napušta klupu engleskog premierligaša Tottenhama

Nakon pet godina provedenih za kormilom engleskog premierligaša Tottenhama, argentinski nogometni stručnjak Mauricio Pochettino (47) napušta klupu londonskog kluba.

Kako prenose engleski mediji, Pochettino je prelomio odluku, a ostaje samo pitanje kada će Argentinac napustiti klub. Do konca ove godine ili na koncu sezone.

Pochettino je stigao u Tottenham u svibnju 2014. iz Southamptona u kojem se zadržao samo jednu sezonu, a prije toga je tri godine vodio Espanyol.

Najveći uspjeh na klupi Spursa, 47-godišnji Argentinac je ostvario prošle sezone doguravši do finala Lige prvaka u kojem je Tottenham izgubio od Liverpoola. izvor(sk)

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!